Handschrift TAG

Ik heb vaker gelezen dat je veel kunt aflezen van iemands handschrift. Ik ben erg benieuwd wat mijn handschrift over mij zegt en ik zou dit graag een keer laten “lezen” door een specialist. Maar voordat ik dat doe, wilde ik de handschrift TAG met jullie delen.

Speciaal voor jullie maakte ik een aantal foto’s van mijn schriften, dit zijn aantekeningen die ik maakte bij autotheorieles en op school. Ik vind het eigenlijk best wel jammer dat ik tegenwoordig zo snel grijpt naar het toetsenbord, aangezien ik het leuk vind om volgeschreven schriften van vroeger te bekijken.

IMG_6274

IMG_6275

Dit is hoe ik schrijf als ik snel dingen wil opschrijven. Het valt me op dat ik een beetje onduidelijk schrijf, letters zoals a, o en e lijken heel veel op elkaar. Ook schrijven de meeste mensen schuin naar rechts terwijl ik schuin naar links schrijf. Opzich niet erg, maar het is wel grappig om te zien.

IMG_6276

IMG_6277

IMG_6278

IMG_6279

IMG_6280

Een kijkje in mijn schrift, wat valt jullie op? Juist, ik schrijf heel vaak met kleuren. Ik heb altijd een pakje stiften bij me en schrijf hier liever mee dan met een pen. Waarom ik dat doe weet ik eigenlijk niet, ik vind het gewoon leuker om met kleuren te werken. Zo houdt ik mijn aandacht er beter bij. Misschien een handige tip voor mensen zoals ik : Als je je aandacht er moeilijk bij kan houden bij aantekeningen maken in de les, probeer eens om te schrijven met kleur!

Bij mij werkt het echt.

En nog een deel van deze TAG is een aantal vragen beantwoorden. Ik heb de vragen zelf ook opgeschreven maar ik zal ze hieronder ook nog even typen, mocht je mijn handschrift niet goed kunnen lezen.

  1. Wat is je naam?
  2. Wat is de naam van je blog?
  3. Schrijf “The quick brown fox jumps over the lazy dog.”
  4. Favoriete quote?
  5. Je favoriete liedje?
  6. Je favoriete artiest?
  7. Nog iets wat je wilt zeggen?

IMG_6273

En ook dit is geschreven in kleur, een mooie roze kleur.

Eigenlijk is het ook een onderdeel van deze TAG om 3 tot 5 andere te taggen om dit ook te doen, omdat ik niet kon kiezen heb ik dit niet gedaan. Maar als je hem wil overnemen mag dat natuurlijk!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

Liefs,

Kyra.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s