This or that tag

Ik heb hem al vaker voorbij zien komen : the this or that tag. Stiekem denk ik er al een tijdje over na om deze te maken, maar het is er nooit van gekomen. Maar nu heb ik het dan toch gedaan. Als je benieuwd bent naar mijn voorkeuren en keuzes. Lees dan verder! 

Mode

Spijkerbroek of Joggingsbroek

Spijkerbroeken draag ik eigenlijk bijna nooit, ik heb een enorme jurkjes en rokjes verslaving. En als ik broeken draag dan zijn het vaak gekleurde broeken, dus dat telt niet helemaal als spijkerbroek denk ik.. Maar, een joggingsbroek is wel het eerste dat ik aantrek als ik thuiskom, omdat ze zo lekker zitten. Ik zou ze nooit zomaar naar buiten dragen, maar toch kies ik voor joggingsbroek.

Lange mouwen of korte mouwen

Korte mouwen aan een shirt, dan doe ik er gewoon een vest overheen zodat ik het alsnog niet koud krijg. Maar zo ga ik het ook niet te warm krijgen, daarom kies ik voor korte mouwen. (Bovendien vind ik korte mouwen ook vaak leuker uitzien.)
Jurken of rokken

Oe, dit is een moeilijke.. Maar dan kies ik toch voor jurkjes. Makkelijk aan te doen en je bent meteen klaar voor je dag.

Streepjes of ruitjes
Ik draag beide niet zo vaak, maar als ik moet kiezen zou ik toch voor ruitjes gaan. Een mooie schotse ruit vind ik toch altijd wel erg leuk.

Teenslippers of sandalen

Teenslippers! Ik weet niet of ik zulke rare voeten heb of dat ik gewoon nooit geode sandalen heb kunnen vinden, maar alle sandalen zitten bij mij altijd erg vervelend, terwijl teenslippers altijd prima zitten.

Sjaals of hoedjes

Hoedjes, ohgossie ik hou van hoedjes. Een leuke bolhoed kan je outfit helemaal afmaken. Ja, hoedjes zijn een grote liefde van mij.

Oorknopjes of oorhangers
Ik heb eigenlijk altijd gouden knopjes in mijn oren. Waarom? Omdat ik zoveel oorpiercings heb vind ik het al snel te druk als ik ook nog oorhangers in mijn oren doe. Vandaar : Oorknopjes.

oor

Kettingen of armbanden

Kettingen, anders voelt mijn hals zo leeg.

Hakken of platte schoenen
Platte schoenen zijn gewoon veel comfortabeler. Ik krijg het niet voor elkaar om een hele dag zonder pijnlijke voeten op hakken te lopen.. (Wat ik stiekem best wel jammer vind..)

Cowboylaarzen of paardrijlaarzen

Cowboylaarzen, hieeha.

Jasje of vest
Vest, ik heb maar 2 jassen en die gebruik ik gewoon echt als het te koud is om zonder jas naar buiten te gaan. Maar een vest draag ik eigenlijk elke dag. (Het liefst een lekker warm vest van wol, hmm.)

Make-up

Blush of bronzer
Bronzer, ik vind dat mijn neus te breed is. Daarom gebruik ik graag bronzer om een beetje te shapen. Blush heb ik niet perse nodig omdat ik erg bleek ben waardoor ik altijd vanzelf al roze wangetjes heb.

Lipgloss of lipstick
Lipstick! Lipgloss staat mij helaas niet. ):

Eyeliner of mascara
Eyeliner en dan het liefst nog met een grote mooie strakke wing en een beetje kleur toegevoegd. I love it!

Foundation of concealer

Dit is een moeilijke, want ik heb eindelijk een goede oplossing gevonden voor mijn extreem bleke huid. Witte foundation van stargazer! Maar omdat ik eigenlijk geen zware dekking nodig heb, meestal. Is concealer voor mij belangrijker dan foundation. Dus : Concealer.

Neutraal of kleur
Kleur! Ik hou van kleurtjes, het fleurt je gezicht zo erg op.

Oogschaduw in vaste vorm of losse poeder oogschaduw
In vaste vorm vind ik ze veel makkelijker werken.

Kwasten of sponsjes

Kwasten, for sure! Met sponsjes kan ik echt niet werken.

Lichaam

Parfum of Bodyspray
Ligt eraan waar ik heenga en wat ik die dag ga doen. Maar als ik echt moet kiezen zou ik toch voor parfum gaan.

Lotion of body butter

Body butter.

Douchegel of zeep
Douchegel, want zeep werkt niet fijn met mijn gevoelige huid.

Haar

Krullend of stijl
Stijl, helaas heb ik zelf krullend haar, maar ik vind stijl haar veel mooier.

Knot of paardenstaart

Een leuke vrolijke swierige paardenstaart, daar hou ik wel van. ( Helaas is mijn haar te kort voor zo’n mooie staart en doe ik het alsnog meestal in een knot.. oops)

Schuifspeldjes of clipjes
Schuifspeldjes, lekker makkelijk.

Haarlak of gel
Beide niet. Het maakt je haar zo hard.

Lang of kort

Lang haar, het liefst zo lang mogelijk!

Licht of donker

Ik vind het zonde dat ik mijn haar weer donker heb gemaakt, want ik vond het geweldig om wit haar te hebben. Maar donker haar is toch warmer.. Moeilijke keuze, maar ik ga voor licht.

Lok of pony
Pony, het voegt iets toe aan een kapsel, en dat vind ik erg leuk.

Los of vast
Los!

Overig

Regen of zonneschijn

Zonneschijn, de herfst is nog maar net begonnen of ik mis de zon nu al. ( Ik hou overigens wel heel erg van de geur van regen, is dat raar?!)

Zomer of winter
Zomer, lekker zwemmen en korte kleren aan. Veel beter dan de hele dag lopen te bibberen omdat ik zo’n koudbloedig persoon ben.

Herfst of Lente

Lente, leuke jonge diertjes of herfst, mooie kleuren en mooie natuur.

Hmm, weer zo’n moeilijke keuze.. Dan toch de lente, met het vooruitzicht op de zomer denk ik.

Chocolade of vanille
Chocolade, maar hey, daar ben ik een meisje voor.. toch?

6 thoughts on “This or that tag

Plaats een reactie