Extensions!

Wil je graag lang haar en wil je haar maar niet groeien? Dan heb je vast al eens nagedacht om extensions te nemen. Er zijn enorm veel soorten extensions, maar de makkelijkste en goedkoopste manier om extensions te nemen zijn clip-in extensions. Maar ook in clip-in extensions zijn er enorm veel verschillen, ik ga jullie hier de voor en nadelen vertellen van human hair, remy human hair en  van synthetisch haar.

Laten we beginnen met de goedkoopste soort : Synthetische extensions.

Ik heb meerdere malen de kruidvat haarextensions gehad, deze kosten 15euro, dat is natuurlijk niet veel geld voor haarextensions. Maar je kunt ook niet verwachten dat ze dan dezelfde kwaliteit hebben als extensions van 100 euro.

Echter hebben synthetische haarextensions veel nadelen, je kunt ze niet stijlen of krullen. ( Er is wel een manier waarop je synthetische extensions kunt krullen, maar daar gaan ze heel erg kapot van en je kunt ze nooit meer stijl krijgen. ) Ze voelen na een korte tijd al erg “dood” aan, de eerste paar keren dat je ze draagt zijn ze erg zacht maar dat is snel voorbij. Hierdoor zijn ze wel erg leuk als je een keer voor een feestje of bijzondere gelegenheid lang haar wil hebben. Je kunt ze niet verven en bleken, maar ook dit is geen probleem. Want omdat ze maar 15 euro kosten kun je natuurlijk gewoon een nieuwe set kopen als je je haar gaat verven bijvoorbeeld. Als je het overweegt om synthetische extensions te nemen zou ik dat eigenlijk alleen aanraden voor mensen met erg dun en stijl haar, of mensen met een hele goede stijltang natuurlijk.. haha. Vaak hebben goedkope extensions ook het nadeel dat ze erg grote clips hebben die makkelijk van je haar afglijden. Hierdoor zijn ze niet fijn om te dragen. Om je haar in een paardenstaart te doen of om je knot extra volume te geven zijn deze extensions echter wel ideaal.

synthetisch

Het tweede paar extensions dat ik ga bespreken zijn de human hair extensions van de afrowinkel. Deze kostte 40euro.

Ik ben er echter helemaal niet tevreden over. Ze voelen niet zacht maar voelen aan als een soort van paardenhaar, terwijl er op de verpakking echt wordt beloofd dat het human hair extensions zijn. Ze verliezen enorm veel haar en ze hebben vervelende clips die ook wel eens losraken. Je zou ze moeten krullen maar omdat de haren zo hard aanvoelen lukt dit niet. Het enige voordeel van deze extensions is dat je ze kunt verven, geen aanrader dus.

afroshopextensions

En dan nu mijn favoriete paar extensions : De remy human hair extensions van luxury for princess. (160 gr)

Deze extensions zijn supermooi en handig, ze zijn dik waardoor het niet opvalt dat je extensions draagt. Ze hebben goede kleine clips waardoor het draagcomfort erg goed is. Je kunt ze krullen en stijlen en dit lukt heel goed. Het enige nadeel is dat de krul vaak niet zo lang blijft zitten en je na een tijdje meer slag hebt dan krul. Maar ach, dat vind ik zelf ook niet zo’n probleem. Ze voelen heel erg zacht aan, en ondanks dat ik ze al meerdere keren heb gebleekt en geverfd blijven ze mooi en zacht. Het zijn extensions van een hele goede kwaliteit, maar daar zit natuurlijk wel een prijskaartje aan. Deze extensions kostte 92,50 euro en opzich valt die prijs nog erg mee als je ziet wat je ervoor terug krijgt. Deze extensions zijn geschikt om elke dag te dragen, natuurlijk hoeft dat niet maar ze hebben er wel de juiste kwaliteit voor. Je kunt op de website zelf de dikte kiezen die je graag zou willen, dat is erg handig want zo kun je zelf inschatten hoe dik je je haar wil maken.

lfr

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s